Syfte och Vision

 Allmänt:

Club Running Sweden vill förmedla Run Happy enligt grundaren Rubin Mc Raes träningsfilosofi! Vi riktar oss till alla som valt löpning som träningsform, på olika nivåer, och som strävar efter nya personliga mål och vill utveckla sin löpning. Föreningen erbjuder möjlighet till träningsläger, sociala event samt seriösa kvalitativa träningar som hjälper medlemmarna att ta steget mot deras nästa mål.

Föreningen har även en viktig social aspekt där man som medlem får möjlighet att umgås med likasinnade som älskar löpning.

Värdegrund:

Glädje och gemenskap

Glädje och social gemenskap (Run Happy)  är starka drivkrafter för vår idrottsförening. Vi vill bedriva och utveckla all verksamhet så att vi ska kunna ha roligt tillsammans, må bra och prestera mera.

Rent spel

Rent spel och ärlighet är också viktigt i vår föreningsverksamhet. Det innebär att följa överenskommelser och leva efter god etik och moral. Detta inkluderar även att inom Club Running Sweden  är all form av doping och annat fusk inom idrottssammanhang (träning och tävling) helt oacceptabelt.

 

 

Feet