Möt styrelsen

Här kommer en presentation av Club Running Swedens styrelse, tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. info@clubrunningsweden.se


Nina Fagerholm – Ordförande!

Amsterdamoktober2013

Jag gick med en kompis till en tuff tisdagsträning med CRS år 2011 och kände direkt efter det att i det här fina glada gänget hör jag hemma. Trots att jag var helt slut efter första träningen längtade jag efter nästa gång. Jag har under åren med CRS sedan  utmanats och utvecklats som löpare på många sätt och känner att alla ska ha möjlighet till detta på sin egen nivå och ambitionsnivå.  Jag känner mig hedrad att få engagera mig i styrelsearbetet och få jobba för att CRS ska fortsätta vara  ”Run Happy” med möjlighet för nya och gamla medlemmar att utvecklas och trivas, där våra duktiga coacher får oss att prestera långt mer än vad vi själva tror är möjligt! Även att få till lite social samvaro då och då tror jag är bra för trivsel i klubben.

Rebecca Sundell – Sekreterare

Ingen text än.

Patric Ingemanson coach-ansvarig. 


Christer Schapiro – ansvarig för hemsida och facebook.

Jag började springa på allvar c:a 1976. Efter några år blev det den halvmara som då gick i Stockholm och som hette Stockholmsloppet. Det blev ett antal sådana. Senare började jag springa alltmer i skogen och fjällen. Under min långa löparkarriär har det blivit en massa halvmaror i fjällen, lidingölopp och inte så få FEM och BAMM. Jag har även haft några triathlonår med bla ett par ironmantävlingar. Senaste lite längre lopp blev ett 58km långt lopp med 3000hm i de fantastiska björklidenfjällen.

Redan 2009 hade jag förmånen att ha bl.a. Rubin och Lisa som coacher på mitt jobb så då Running Sweden bildades gick jag med direkt. Sedan dess har jag insett vad mycket roligare det är att träna i grupp.

Christina Zetterman

Jag gillar att träna olika sporter, men löpningen har alltid varit grunden i min träning. Upptäckte Club Running Sweden 2014 och efter första ”Tough Tuesday” passet var jag helt slut och tänkte att detta måste jag göra om. Den positiva stämningen på träningarna med pepp får mig att prestera mer än jag någonsin skulle gjort på egen hand. Och det är så mycket roligare! Med hjälp av de duktiga coacherna har jag utvecklat min löpning successivt och nu även sprungit ett maraton.

Det allra bästa med CRS är att få vara del av en härlig gemenskap där alla är accepterade och hjälper och peppar varandra. Jag tycker det är fantastiskt kul att få engagera mig i styrelsen för denna härliga förening som verkligen lever upp till mottot ”Run Happy”!

 

Madeleine Svensson

Text kommer …

Claes Mittjas 

Jag är inne på min andra löparkarriär. Sprang många hel- och halvmaraton på 80-talet och då ganska snabbt. Började springa igen vid 50+ och då kom jag i kontakt med CRS via Lisa och Rubin McRae under 2014. Det som framförallt lockade mig var att det fanns löpare på lite olika nivåer och så detta med Run Happy! Jag tycker coacherna inom CRS är fantastiska! Min favoritaktivitet på hela året är när vi i klubben åker till Trosa för Stadsloppet där, ett av Sveriges absolut bästa lopp! Jag kände att jag ville bidra till denna fina klubb så det känns bra att få försöka göra nytta i styrelsen. Vi är en fin klubb som kan utvecklas ytterligare!

Rubin McRae – ständigt adjungerad till styrelsen

 Rubin

Rubin är grundare av Club Running Sweden och Urban Tribes – han lever för löpning!

Rubin McRae är en f d nya zeeländsk landslagslöpare som numera fokuserar på jobbet som personlig tränare. Han har tidigare hjälpt bland annat Nya Zeelands simlandslag och svenska friidrottslandslaget. Som löpcoach jobbar Rubin med företagslöpningar och privatklienter. Rubin besitter även en spetskompetens inom idrottsskador

Ett träningspass med Rubin kan bjuda på det mest oväntade, och med sitt enorma personliga engagemang är han en inspiratör av stora mått. Hans pass är tuffa, med det finns mycket glädje i att träna med den här mannen.