Möt styrelsen


Här kommer en presentation av Club Running Swedens styrelse, tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. info@clubrunningsweden.se


Nina Fagerholm – Ordförande!

Amsterdamoktober2013

 

Jag gick med en kompis till en tuff tisdagsträning med CRS år 2011 och kände direkt efter det att i det här fina glada gänget hör jag hemma. Trots att jag var helt slut efter första träningen längtade jag efter nästa gång. Jag har under åren med CRS sedan  utmanats och utvecklats som löpare på många sätt och känner att alla ska ha möjlighet till detta på sin egen nivå och ambitionsnivå.  Jag känner mig hedrad att få engagera mig i styrelsearbetet och få jobba för att CRS ska fortsätta vara  ”Run Happy” med möjlighet för nya och gamla medlemmar att utvecklas och trivas, där våra duktiga coacher får oss att prestera långt mer än vad vi själva tror är möjligt! Även att få till lite social samvaro då och då tror jag är bra för trivsel i klubben.

 

 

Mats Emilsson – coachansvarig. 

Mats600

Hej jag började springa med Running Sweden när vi flyttade tillbaka till Stockholm 2011, och kände direkt att här hör man hemma! Massor av glada ”dårar” som ffa älskar att springa tillsammans. Och med Rubins ”come on…” ringandes i öronen är det inte så svårt att lubba några extra steg.Så när Running Sweden skulle ta steget och bli en Förening var det lätt att tacka ja till att hjälpa till med det. Jag hoppas och tror att vi kommer att inspirera fler att vara med i vårt glada gäng


 


Christer Schapiro – ansvarig för hemsida och marknadsföring.

Christer

 

Jag började springa på allvar c:a 1976. Efter några år blev det den halvmara som då gick i Stockholm och som hette Stockholmsloppet. Det blev ett antal sådana. Senare började jag springa alltmer i skogen och fjällen. Under min långa löparkarriär har det blivit en massa halvmaror i fjällen, lidingölopp och inte så få FEM och BAMM. Jag har även haft några triathlonår med bla ett par ironmantävlingar. Senast blev det ett 58km långt lopp med 3000hm i de fantastiska björklidenfjällen.

Redan 2009 hade jag förmånen att ha bl.a. Rubin och Lisa som coacher på mitt jobb så då Running Sweden bildades gick jag med direkt. Sedan dess har jag insett vad mycket roligare det är att träna i grupp.

 

Christina Zetterman

Jag gillar att träna olika sporter, men löpningen har alltid varit grunden i min träning. Upptäckte Club Running Sweden 2014 och efter första ”Tough Tuesday” passet var jag helt slut och tänkte att detta måste jag göra om. Den positiva stämningen på träningarna med pepp får mig att prestera mer än jag någonsin skulle gjort på egen hand. Och det är så mycket roligare! Med hjälp av de duktiga coacherna har jag utvecklat min löpning successivt och nu även sprungit ett maraton.

Det allra bästa med CRS är att få vara del av en härlig gemenskap där alla är accepterade och hjälper och peppar varandra. Jag tycker det är fantastiskt kul att få engagera mig i styrelsen för denna härliga förening som verkligen lever upp till mottot ”Run Happy”!

 

Lena Hultberg – sekreterare

Lena

Jag gick med i Running Sweden 2012 efter att ha varit med på en provträning. Är väldigt glad för det, gillar stämningen och coachernas förmåga att få mig att klara mer än jag själv tror jag kan. Springer för att jag tycker det är roligt och för att jag mår bra av det. Springer främst Marathon och Ultramarathon.

   Mitt stora mål i år är att springa Ultravasan 90 km. Längre fram kan jag tänka mig att även prova Swimrun. Känns roligt att få vara med i styrelsen och hoppas att vi ska inspirera fler att springa med Team Club Running Sweden.

 

Tomas Svanerudh – medlemsfrågor

Tomas

 

Jag skulle nog säga att jag är ”lagom” sportig… Att vara ute och löpträna 3-4 gånger i veckan är ultimat för mig. Jag varvar löpningen med styrketräning någon gång per vecka. Tycker nog att styrkepassen är mindre roliga men har insett att det är nödvändigt och även påverkar min löpning positivt. Jag gick med i Running Sweden 2013, innan dess hade jag tränat med andra löpargrupper. I Running Sweden har jag hittat det som jag vill ha; kunniga och väldigt bra coacher, träningen känns personlig även om vi tränar i grupp. Vi peppar varandra, hjälper till och stöttar, ger tips och byter erfarenheter med varandra. Det är en oslagbar kombination. Vi har, kort sagt, väldigt trevligt tillsammans. För mig finns ingen bättre träning än löpningen; jag är ute i friska luften och jag träffar mina löparkompisar. Löpningen stärker verkligen både kroppen och själen.

 

Rubin McRae – ständigt adjungerad till styrelsen

 Rubin

Rubin är grundare av Club Running Sweden och Urban Tribes – han lever för löpning!

Rubin McRae är en f d nya zeeländsk landslagslöpare som numera fokuserar på jobbet som personlig tränare. Han har tidigare hjälpt bland annat Nya Zeelands simlandslag och svenska friidrottslandslaget. Som löpcoach jobbar Rubin med företagslöpningar och privatklienter. Rubin besitter en spetskompetens inom idrottsskador

Ett träningspass med Rubin kan bjuda på det mest oväntade, och med sitt enorma personliga engagemang är han en inspiratör av stora mått. Hans pass är tuffa, med det finns mycket glädje i att träna med den här mannen.