Syfte och Vision


 Allmänt:

 Club Running Sweden vill förmedla Run Happy enligt Rubin Mc Raes träningsfilosofi! Vi riktar oss till dig som valt löpning som träningsform, på olika nivåer, men vi önskar att du har åtminstone någon löpvana sedan tidigare. Du vill inspireras av löparglädje i grupp  och du kanske även  strävar efter nya personliga mål och vill utveckla din löpning. Vi tränar under året med träningsprogram som har fokus på loppen Stockholm Marathon samt Lidingöloppet men du kan självklart delta i träningen utan att springa dessa lopp. Föreningen erbjuder möjlighet till seriösa kvalitativa träningar, sociala event samt träningsresor. Föreningen har även en viktig social aspekt där man som medlem får möjlighet att umgås med likasinnade som älskar löpning.

Värdegrund:

Glädje och gemenskap

Glädje och social gemenskap (Run Happy)  är starka drivkrafter för vår idrottsförening. Vi vill bedriva och utveckla all verksamhet så att vi ska kunna ha roligt tillsammans, må bra och prestera mera.

Rent spel

Rent spel och ärlighet är också viktigt i vår föreningsverksamhet. Det innebär att följa överenskommelser och leva efter god etik och moral. Detta inkluderar även att inom Club Running Sweden  är all form av doping och annat fusk inom idrottssammanhang (träning och tävling) helt oacceptabelt.

 

 

Feet