Medlemsbrev


Medlemsbrev Juni 2019

Hej

Här kommer sommarens Run Happy medlemsbrev med information om vad som händer i klubben de närmaste månaderna juni-augusti. Nu inleds Lidingölopps-träningen från 18 juni och detta betyder att träningsprogrammet tar sikte mot Lidingöloppet både för tisdagsintervaller och lördagens långpass. Du kan såklart delta utan att springa Lidingöloppet och helt enkelt få bra varierad träning fram till slutet av september.

Tack alla också som kom på vår medlemsdag som blev en härlig Run Happy dag. Tack till Rubin McRae och Eva Herbert för inspirerande träningspass. Tack även till föreläsaren Johan Steene. Vi har nu donerat enligt Johan Steenes önskemål föreläsningspengarna: 2500 kr till Glädjeknuff som är en ideell förening med målet att ge funktionshindrade barn och ungdomar löparupplevelser i rullande form. 2500 kr har även donerats genom Christer Schapiros insamling Caballo Blanco.

Och vill du lyssna på Johan Steene så kan du ännu göra det via filmen som Christer Schapiro lagt upp på fb – en grymt inspirerande föreläsning!

Tack också till vår grymma hejarklack under Stockholm maran och även på Eco trail! Det är dessa gånger man blir extra varm i hjärtat som löpare i Club Running Sweden. ?


Dags att färga Trosa orange igen! Trosa Stadslopp (8,9 km) är en fin CRS tradition – häng med 28 juni och spring loppet och käka middag på Trosa Stadshotell där vi redan bokat bord!

Du tar dig till Trosa med tåg, buss eller bil. Nattbussen kan du ta tillbaka kl 00:30 eller stanna kvar och bo på hotel eller vandrarhem. Du anmäler dig själv till loppet (www.trosastadslopp.se) Anmälan till middagen antingen via fb eventet på klubbsidan eller via info@clubrunningsweden.se och vi behöver veta vad du vill äta – kolla menyn här (www.trosastadshotell.se)

Sugen på att springa Sylarna runt? Katrin Engelmark och Gabriella Reiner har planerat en resa till fjällen. De kommer att åka nattåg onsdag 14 augusti och hem söndag 18 augusti. Då är planen att springa Sylarna runt. Är du sugen att hänga med så hör av dig till Katrin eller Gabriella antingen på fb eller via info@clubrunningsweden.se

CRS goes Fårö – träningsresa till Gotland som initierats av vår Torkel Skogman med avresa 5 september och åter 8 september. Programmet blir löpning med inslag av både distans, fartlek och långpass samt härligt socialt häng. För mer info läs på fb eventet och du kan även kontakta Torkel på fb eller via info@clubrunningsweden.se.

Notera följande datum – träningskalender juni-september:

 • Trosa stadslopp 28 juni – 8,9 km stadslopp samt gemensam middag efteråt (egen anmälan till loppet men klubben ordnar middagsbokning)

 • Lördag 6 juli börjar vår sommarträning “CRS-Summertour“ fram till 17 augusti. Lördagar start från Lidingövallen med fokus på terränglöpning, tisdagar börjar vi på F&S Hagastan

 • Ursvik Extreme 13 augusti – Fri start mellan kl 17-18:30. Klubben betalar startavgiften

 • Sylarna runt – 14–18 augusti

 • End of Summer party – 31 augusti – medlemsdag

 • Träningsresa Gotland – 5-8 september

För dig som har någon vän som nu på sommaren önskar testa våra pass så har vi ett sommarmedlemskap som kostar 300 kr som vi vill tipsa om.

Vi önskar dig en riktigt Run Happy sommar och vi ses på träningarna framöver! hälsar CRS styrelse: Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Claes, Torkel och Nina

Medlemsbrev Maj 2019

 

Här kommer maj månads medlemsbrev och vi hoppas från styrelsen att du har hittat din Run Happy nu när våren är här. Passa på att kom och utveckla din löpning på ett tufft men härlig tisdagspass eller njut av ett lördagslångpass. Några kvar nu innan vårens träningar är slut i och med Stockholm maraton. Framförallt vill vi att du ska känna en härlig gemenskap med likasinnade som älskar löpning!

Club Running Swedens medlemsdag 25 maj – vi kommer att ha en härlig Run Happy dag ?

Vi inleder kl 10:00 från F&S Hagastan och avslutar kl 14:00. Vi bjuder på wraps och fika under föreläsningen.

Dagens program:

 • Ett Rubin Mc Rae special löppass som toppar formen inför dina kommande lopp!

 • Ett kul styrkepass ”shape” med vår medlem Eva Herbert – träna funktionellt och din rörlighet

Avslutningsvis får du lyssna på en intressant föreläsning av ultradistanslöparen Johan Steene.

Johan Steene, född 1973, är en svensk ultradistanslöpare som har bland annat tagit VM-brons i 24-timmars löpning. Johan Steene slog även i oktober 2018 nytt rekord i Backyard Ultra på tävlingen Big Dog Backyard Ultra med 68 timmars löpning som ger distansen 455 km.

Vill du hjälpa oss med hejarklacken inför Stockholm maraton? – i år behöver klubben din/er hjälp att samordna langning av gel och vår hejarklack. Christer Schapiro kommer att finnas med och hjälper till men önskar i år att någon annan kan ta huvudansvaret. Hör av dig till nina@clubrunningsweden.se om du/ni har möjlighet att hjälpa till

Notera följande datum – träningskalender maj&juni:

 • Ursvik Extreme – deltävling 2 den 7 maj och deltävling 3 den 21 maj. Fri start mellan kl 17-18:30.

 • CRS medlemsdag den 25 maj kl 10-14:30 – kom och njut av härlig träning, föreläsning och träffa alla härliga träningskompisar

 • Lördag 8 juni – Haga Parkrun – uppvärmning från tennisbanorna kl 9:00 och loppet startar kl 9:30

 • Trosa stadslopp 28 juni – 8,9 km stadslopp samt gemensam middag efteråt (egen anmälan till loppet men klubben ordnar middagsbokning)

 • Träningsuppehåll för organiserad träning v. 23 och 24 efter Stockholm maraton

Run Happy och vi ses på träningarna framöver hälsar CRS styrelse:

Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Claes, Torkel och Nina

 

Medlemsbrev April 2019

Hej, Nu har vi gått över till sommartid och för klubben betyder det tisdagsträning utan pannlampa och även att tävlingssäsongen drar igång på allvar. Vi är 10 medlemmar som åker iväg till Berlin och springer halvmaran inkommande helg den 6 april och den 23 april är det premiär för Ursvik Extreme.

Delta i vår medlemsundersökning i syfte att utveckla våra träningar:

Den nya styrelsen har haft sitt första möte den 26 mars och vi pratade då mycket om hur vi tillsammans kan utveckla klubbens verksamhet.

Där är din åsikt som medlem mycket viktig och därför har vi nu tagit fram en kort undersökning i syftet att få veta dina önskemål kring kommande träningsupplägg. Du kan påverka genom att svara och använd följande länk:

https://forms.gle/fJP2rPoQm1UyqxHV8

Vi springer Haga Parkrun sista lördag varje månad: Vi vill bjuda in våra medlemmar att springa Haga Parkrun som en gemensam aktivitet den sista lördagen varje månad – en bra formcheck och ett härligt arrangemang som vi vill stötta. Långpasset den helgen kan du antingen förlänga med egen löpning efter loppet på lördag eller på söndagen. Kom i klubbtröjan och njut av en härlig löprunda och grymt sällskap!

I april månad har Haga Parkrun ett specialevent lördag 13 april för att fira våren och även sikta på ett rekordstort antal deltagare. Det finns även farthållare på plats denna dag. Då utgår vårt vanliga lördagspass och vi ses vid tennisbanorna kl 9:00 för uppvärmning och själva loppet inleds kl 9:30. Loppet är gratis. Om du inte har deltagit på parkrun tidigare behöver du registrera dig på www.parkrun.se och skriva ut streckkoden och ta med den.

Testa Ursvik Extreme – första deltävling den 23 april. Du springer i eget tempo och kan välja mellan 7,5 km eller 15 km – fri start mellan 17-18:30. Start vid Ursviks motionsgård, Sundbyberg. Klubben betalar deltagaravgiften varje gång och ange därför att du är från CRS.

Notera följande datum – träningskalender april/maj:

 • Lördag 13 april – Haga Parkrun – uppvärmning från tennisbanorna kl 9:00 och loppet startar kl 9:30

 • Ursvik Extreme – deltävling 1 den 23 april, deltävling 2 den 7 maj och deltävling 3 den 21 maj. Fri start mellan kl 17-18:30.

 • CRS medlemsdag den 25 maj kl 10-14:00 – Rubin Mc Rae speciallöpning/styrka och inspirationsföreläsning

Run Happy och ses på träningarna framöver hälsar CRS styrelse: Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Claes, Torkel och Nina

 

 

Medlemsbrev Februari 2019

Hej

Vi har haft utmanande underlag för löpning under januari men nu börjar det vända hoppas vi. Tisdagens tuffa pass genomfördes på snöfri asfaltväg vilket var underbart. Här kommer lite info om vad som händer i klubben under februari/mars.

 

Löpbandspass på SATS Torsplan 5 mars:

Tyvärr har det inte har varit många medlemmar på våra träningar på Bosön och vi väljer därför att för tillfället inte genomföra fler pass där. Vi vill istället erbjuda dig en möjlighet att med coachning av Rubin Mc Rae testa på Tough Tuesday på löpband på SATS Torsplan tisdag den 5 mars kl 18:00.

Medlemskväll på Runners Store:

Vi planerar även en medlemskväll i mars på Runners Store där vi inleder med ett kortare löppass och sedan kan du shoppa loss på träningskläder och skor. Du som CRS medlem har från och med nu 20% rabatt på inköp på Runners Store.

Dags för klubbens årsmöte 2019 – lördag 16 mars kl 13:00

Välkommen på femte årsmötet för Club Running Sweden. Vi inleder med långpass kl 10-12:30 och fortsätter med årsmötet kl 13:00-14:00. Vänligen bekräfta ditt deltagande senast den 9 mars 2019 via fb eventet. Vi bjuder på fika och mackor. Kom ihåg att det är enbart medlemmar som betalt 2019 års medlemsavgift som har rätt att närvara på årsmötet. Vi återkommer med valberedningens förslag till ny styrelse samt underlag för bokslut, verksamhetsplan och budget 2019.

Om du vill vara med och påverka så har du möjlighet att lämna in motioner. Dessa ska inkomma senast den 16 februari 2019 till info@clubrunningsweden.se

Uppdatering kring våra träningsresor:

 • Träningsresan till Italien i maj kommer tyvärr att ställas in på grund av för få deltagare
 • Träningsresan Nya Zeeland – Du hittar beskrivning i klubbens fb filer. Mer detaljer kring pris och övrigt du behöver veta kring denna fantastiska resa kommer från Rubin i början av mars.

Träningskalender februari/mars:

 • Tough Tuesday på löpband – testa ett grymt pass den 5 mars kl 18:00, SATS Torsplan
 • Runners Store CRS medlemsevent – mars
 • Årsmöte 16 mars kl 13:00
 • Lördag 30 mars – Premiärmilen, vi erbjuder även långpass denna dag för de som inte springer.

 

Run Happy och ses på träningarna framöver hälsar CRS styrelse,

Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Tomas, Torkel och Nina

 

Medlemsbrev Januari 2019

 

 

Hej

Nu är vi snart igång igen efter en välförtjänt julledighet.

Klubbträningen drar igång tisdag 15 januari och sedan fortsätter vi bygga formen till Stockholm maraton eller såklart andra lopp som vi vill springa under vår och sommar! En liten påminnelse här att nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2019:

Medlemskap 2019:

Medlemsavgiften är 1190 kr och är densamma som 2018. Friskvårdskvitto sänds ut till din mejl efter inbetalning. Klubbens löpcoacher betalar ingen medlemsavgift. För nya medlemmar ingår t-shirt och tävlingslinne. Från och med år 2019 har vi inte längre medlemskort då detta inte krävs för att få tillgång till medlemsrabatter eller inträde på F&S Hagastan.

Hur betalar du in medlemsavgiften? Du sätter in pengarna på BG 588- 3129 eller swishar den till 1236098511. Viktigt – Fyll även i formuläret med dina uppgifter via denna länk .

Medlemsrabatter 2019:

 • • Salming Concept Store – 20% rabatt
 • Runners Store – 10% rabatt (coacher 30%)
 • 10% rabatt på Friskis&Svettis Stockholms träningskort helår/6 månader som gäller på alla 17 anläggningar. Du som medlem betalar då 3231 kr för ett årskort eller 2331 kr för ett 6-månaders kort
 • Vår löpcoach Mats Emilson (naprapatmats.se) – 15% rabatt på behandlingar naprapati och massage
 • Vår löpcoach Gabriella Reiner (Agilokliniken) – 550 kr är vårt pris på naprapatbehandlingar
 • Access Rehab: naprapati, massage bl a av vår löpcoach Mia Edvardsson samt möjlighet till löpning på anti-gravity löpband – 10% rabatt för medlemmar och 25% rabatt för löpcoacher

Träningskalender januari:

 • Vi inleder träningarna tisdag 15 januari
 • Torsdag 17 januari kl 18:00 intervallpass på Bosön – häng på, det blir tufft och riktigt roligt!

Run Happy och ses på träningarna framöver hälsar CRS styrelse: Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Tomas, Torkel och Nina

Medlemsbrev november 2018

Hej

Här kommer november månads medlemsbrev med info från vårt senaste styrelsemöte den 13 november och uppdatering kring vad som händer i december i klubben.

GDPR – hur behandlar vi personuppgifter i Club Running Sweden:

Club Running Sweden (CRS) är ansvarig för de personuppgifter som medlem lämnar till CRS. CRS lagrar dessa uppgifter i syfte att bedriva sin verksamhet samt att kunna fullgöra sina åtaganden gentemot medlemmen.

Läs mer detaljerat kring hanteringen av personuppgifter i den nya integritetspolicyn. Denna hittar du här på vår hemsida under ”Om CRS”.

Åtgärder kring GDPR inom Club Running Sweden:

 • Vi har utsett registeransvarig som är Tomas Svanerudh.
 • Vi har säkerställt att vi inte har gamla uppgifter i vårt medlemsregister dvs längre än två år bakåt
 • Vi ser till att vi inte har fler uppgifter registrerade än vad som krävs för verksamheten och som definieras i integritetspolicyn
 • Samtycke för att hantering av personuppgifter på medlemsansökan har uppdaterats

Medlemsresor 2019/2020:

Medlemsresa till Italien:

Det finns planer på att ordna en resa till Italien den 23-26 maj 2019. I resan springer man tre tävlingar i kuperad stadsmiljö..I resan ingår boende, middagar och startavgifter och priset är då 4.780 kr och flyg tillkommer. Man flyger till Nice. Mer info om detta på vårt Christmas event och i kommande medlemsbrev samt på fb och hemsidan.

Medlemsresa till Kroatien:

I planerna finns en träningsresa till Kroatien över en helg, hösten 2019. För reseplaneringen ansvarar Torkel Skogman. Vi återkommer med mer info.

Medlemsresa till Nya Zeeland

Rubin Mc Rae planerar en fantastisk resa till Nya Zeeland för klubben. Planen är att resa den 26/12 2019 och vara borta i ca 2,5 -3 veckor. Rubin kommer att presentera mer kring upplägget i samband med vårt Christmas event och mer info kommer även på fb och hemsidan.

Medlemskap 2019

Medlemskap 2019: Ditt medlemskap går ut vid årsskiftet och vi hoppas såklart att du är nöjd och vill vara med oss nästa år igen för mer kul träning och härlig gemenskap!

Medlemsavgiften 2019 är 1190 kr och är densamma som 2018. För den som vill använda friskvårdspeng i december går det bra att betala in den redan nu. Friskvårdskvitto sänds ut till din mejl efter inbetalning.

Hur betalar du in medlemsavgiften? Du sätter in pengarna på BG 588- 3129 eller swishar den till 1236098511. Viktigt – Fyll även i formuläret med dina uppgifter via  denna länk .

CRS träningskalender december

 • Klubbens Christmas special: – tisdag 11 december kl 17:45 – ca 21:00

Plats: Studio L´Echelon – Nybrogatan 74 nära Stadions T-bana.

Vi börjar med löpning kl 18. Därefter finns det kl 19:15 två pass att välja på: styrka eller spinningpass. Du kan välja på plats om du kör styrka eller spinning. Efter träning blir finns det möjlighet till bastu och relax och vi avslutar med mingelmys med glögg, pepparkakor och annat gott.

Inbjudan till eventet finns på klubbens fb sida.

 • Årets sista träning blir tisdag 18 december 2018

Run Happy och ses på träningarna framöver hälsar CRS styrelse: Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Tomas, Torkel och Nina

 

Medlemsbrev oktober 2018

Hej

Nu har många av oss från klubben denna helg sprungit Lidingöloppet och vilken härlig dag det var med många nya PB och fina löparupplevelser i spåret. Grattis till alla! Nu är det en veckas vila innan vi drar igång med maratonträning inför 2019. Vi hade även styrelsemöte den 24 september och började planera 2019 års träningsresor. I planen finns att ordna en träningshelg vid Bogesund på våren och till hösten möjligtvis en resa till Kroatien.

Vad händer nu i oktober?

I oktober blir det flera aktiviteter förutom ordinarie pass för dig som medlem att delta i. Torkel Skogman håller en kurs: Introduktion till orientering för löpare, CRS klubbmästerskap där vi springer 5 km och efteråt prisutdelning med fika och även en kul träningssöndag med Jose Nunez – grundaren av Moveoo, du som deltagare utmanas att röra på dig på ett annorlunda, funktionellt och naturligt sätt – garanterad träningsvärk utlovas ?

Är du intresserad att köpa Club Running Swedens fina kläder?

 • CRS Tävlingslinne och t-shirt kostar 300 kr (ett set ingår när du blir medlem)

 • CRS hoodie kostar 200 kr

 • CRS mössan kostar 125 kr

 

 

Info vad du vill köpa till info@clubrunningsweden.se. Swisha på 1236098511 alternativt betala in BG 588-3129 (ange ditt namn) så kan du hämta kläderna i Hagastans reception.

CRS träningskalender september-december

 • Introduktion till orientering för löpare lördag den 13 oktober kl 10:00 (utgår frånF&S Hagastan)
 • CRS Klubbmästerskap tisdag den 16 oktober kl 17:45 (utgår från F&S Hagastan) – 5 km med tidtagning, efter tävlingen så blir det prisutdelning och fika
 • Moveoo – funktionell och kul styrke/rörlighetsträning, söndag 27 oktober kl 10:00 (F&S Hagastan)
 • Klubbens Christmas special – tisdag 11 december kl 17:45 (mer info kommer)

Run Happy och ses på träningarna framöver hälsar CRS styrelse: Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Tomas, Torkel och Nina

 

 

Medlemsbrev augusti 2018

Hej

Hoppas ni alla haft en skön sommar! Här kommer ett medlemsbrev med information om inplanerade aktiviteter för hösten.

Vi har bland annat inplanerad ”Runners Strength” klass söndag den 19 augusti för att vi löpare ska bygga upp styrka och hålla oss skadefria. Mer info i eventet på fb och denna klass planeras att hållas även ytterligare en gång under hösten.

Klubbens medlemsdag hålls i Hellas den 1 september då du antingen kan springa långpass i den fina Hellasterrängen alternativt testa på swimrun med instruktör. Vi inleder kl 10:00 och vi avslutar senaste kl 14:00 efter en gemensam lunch. Anmälan via fb inbjudan så vi kan beräkna antalet luncher.

Ta även tillfället i akt och testa någon av Ursvik Extreme deltävlingarna under augusti/september. Nu återstår tre deltävlingar – mer info nedan.

 

Medlemsbrev CRS augusti 2018

CRS kalender augusti-september:

 • Runners Strength – styrka för löpare, 19 augusti kl 15:00 – 16:00, F&S Hagastan
 • Ursvik Extreme: deltävlingar i det utmanande Xtreme-spåret i Ursvik (15 km eller 7,5 km). Deltävlingar 14 augusti och 28 augusti samt final den 11 september. Klubben betalar startavgiften för våra medlemmar. Fri start mellan 17-18:30. Under finaltävlingen så bör man anmäla sig på Ursvik Extremes hemsida innan och då är det även en gemensam start.
 • Medlemsdag i Hellasgården med löpning, simning och lunch – kl 10-14
 • CRS training camp Manchester: 6-9 september. Läs mer event CRS fb sida.
 • Lidingöloppet den 29 september och då utgår vårt ordinarie långpass
 • CRS Klubbmästerskap den 16 oktober

Run Happy hälsar CRS styrelse: Rubin, Christer, Christina, Lena, Mats, Tomas, Torkel och Nina

 

 

 

Medlemsbrev juni 2018

Hej

Nu har flera av oss antingen sprungit Stockholm maraton 2018 eller stått och hejat på alla löpare. Grymt jobb allihopa och tack än en gång till Christer Schapiro samt alla ni som bidrog i hejarklack eller utmed banan. Nu är det dags att blicka framåt mot sommarträning och Lidingöloppet.

 

HejaOchPeppa2018

Dags att anmäla sig till Trosa Stadslopp den 29 juni – ännu hinner du hänga med!
Anmäl och info på 
www.trosastadslopp.se. Du kan anmäla dig ända fram till tävlingsdagen, även på plats går bra. I år ska Trosa färgas orange igen! Vi springer de 8,9 km långa loppet genom charmiga Trosa. Efter loppet äter vi en gemensam middag på Trosa Stadshotell där Christina Zetterman ordnat så vi även kan duscha. Gå antingen in på event på CRS fb eller kontakta Christina Zetterman för att välja middagsalternativ (christina.zetterman@hotmail.com). Du tar dig till Trosa med tåg, buss eller bil. Ta nattbussen (gratis går kl. 00:30 från Trosa till Cityterminalen) eller stanna kvar och bo på hotel eller vandrarhem.

Middag 14 juni inställd: Middagen som var planerad som en efter maraton middag blir inställd då vi väljer att sikta på Trosa loppet och middagen där istället.

Träningsprogram för Lidingöloppet är klart och har publicerats både på CRS fb sida samt Club Running Sweden hemsida. Långpassen under sommaren kommer alla att äga rum på Lidingöbanan.

CRS kalender juni-september:

 • Ursvik Extreme: deltävlingar i det utmanande Xtreme-spåret i Ursvik (15 km eller 7,5 km). Final 12 september. Deltävlingar 12 juni, 14 augusti och 28 augusti. Klubben betalar startavgiften för våra medlemmar. Fri start mellan 17-18:30.
 • Träningsuppehåll v.23 och 24 efter maraton
 • Trosa stadslopp 29 juni – 8,9 km lopp samt gemensam middag efteråt
 • Run Happy goes fjällen – 15-19 augusti (klubbresa till fjällen) – läs mer event CRS fb
 • Medlemsdag i Hellasgården med löpning, simning och lunch – 25 augusti kl 10-13
 • CRS training camp Manchester: 6-9 september. Läs mer event CRS fb sida.

Run Happy! CRS styrelse gm Nina

 

 

 

Medlemsbrev maj 2018

Hej

Nu är vi igång med löpsäsongen på allvar och även Stockholm maraton närmar sig – endast drygt en månad kvar till loppet som många förbereder sig till med långpass och olika tävlingar.

Vårens medlemsdag 12 maj

Vi vill påminna om Club Running Sweden medlemsdag den 12 maj då vi efter långpasset har bjudit in Mikaela Larsson till en inspirationsföreläsning. Mikaela har haft en otrolig utveckling som löpare på några år då hon snabbt gått från vanlig motionär till att redan 2017 vinna SM-guld i Stockholm maraton.

 

Mickan

Vi börjar dagen kl 10:00 med långpass på två timmar och föreläsningen börjar kl 12:30. Vi bjuder på fika och en god macka så passa på att anmäla dig antingen via info@clubrunningsweden.se eller via kalenderinbjudan på facebook.

CRS kalender maj-juni:

 • Ursvik Extreme: 6 deltävlingar mellan maj-augusti i det utmanande Xtreme-spåret i Ursvik (15 km eller 7,5 km). Final 11 september. Deltävlingar 8 maj, 22 maj, 12 juni, 14 augusti ch 28 augusti . Klubben betalar startavgiften för våra medlemmar
 • 5 maj: Kungsholmen Runt (ingen ledarledd träning denna dag)
 • 12 maj kl 10-14:00: Medlemsdag
 • 2 juni – Stockholm marathon – Club Running Sweden har hejarklack och langning för den som önskar!
 • Träningsuppehåll v.23 och 24 efter maraton
 • 14 juni: After marathon middag
 • Trosa stadslopp 29 juni – 8,9 km lopp samt gemensam middag efteråt

Run Happy!

CRS styrelse gm Nina

Medlemsbrev december 2017

Hi everyone,

Wow already near the end of 2017 and what a year we have had. A busy year, a year with loads pf cool, challenging, and most of all fun Club Running Sweden trainings, training camps and races.

We have an amazing club, a club with a board that not only loves running, but all things that make our club, our club. We have devoted members, and amazing members who can run fast, run long, run in the dark, run after swimming, run after biking, run on trails, run on the road, but there is one thing we all have in common and that is we all like the feeling running gives us, and of course we are all united in the result we all love that our sport gives us, and that of course is to Run Happy.

With 2017 almost behind us, we can look forward to more of the same in 2018. However, I want to challenge all of you to plan your year, your races, your training, but most of all come to the Club Running Sweden training as often as you can as I believe this is where the magic happens. Running together is that special ingredient where the chains of our comfort zones are broken, where the camaraderie between our club mates allow us to quite simply run better, whatever our goal is.

So enough from me, but looking forward to seeing you all next year! Looking forward to enjoying all the things that make our club the best on the planet…
Rubin
———————————————————————————————–

Medlemskap 2018:

Ditt medlemskap går ut vid årsskiftet och vi hoppas du är nöjd och vill vara med oss nästa år igen. Medlemsavgiften 2018 är 1190 kr och är densamma som 2017. För den som vill använda friskvårdspeng i december går det bra att betala in den redan nu . Friskvårdskvitto sänds ut till din mejl efter inbetalning. Hur betalar du in medlemsavgiften? Du sätter in pengarna på BG 588- 3129 eller swishar den till 1236098511. Fyll även i formuläret med dina uppgifter via denna länk

Årets julklapp – Club Running Sweden mössan:

Mössor

Nu har du möjlighet att köpa fin julklapp till dig, löparkompisen eller familjen. Den snygga mössan som Tomas Svanerudh tagit fram till oss är i den fina klubbfärgen orange och skönt material. Vi kommer att ha den tillgänglig senast på träningen tisdag 19 december och vi säljer den till självkostnadspris 125 kr. Du kan betala in 125 kr på kontot BG 588-3129 (ange ditt namn) eller swisha till 1236098511.

Vår sista gemensamma träning för i år är tisdag 19 december och vi startar träningen igen tisdagen den 9 januari.

God Jul och Gott Nytt År

till alla våra medlemmar hälsar CRS styrelse: Rubin McRae, Mats Emilsson, Lena Hultberg, Sten Karlsson, Christina Zetterman, Tomas Svanerudh, Christer Schapiro och Nina Fagerholm.

 

 

 


 

 

 

Medlemsbrev september 2017

Hej medlemmar,

Vi var 16 deltagare på klubbens träningsläger till Holland. En härlig helg med grym träning i fin natur samt god mat, dryck och många roliga stunder i fint sällskap. Stort tack än en gång till Leo Heemskerk som initierade och planerade resan för oss samt tog hand om oss på bästa sätt på plats. Om du är sugen på att initiera en träningsresa i 2018 – kontakta då någon i styrelsen så tar vi det gärna vidare i planeringen.

BackträningSanddyner

Foto: Leo Heemskerk

Snart är det dags för årets andra stora lopp för många – Lidingöloppet den 23 september. Vi har flera deltagare både på 15 km och 30 km. De som springer längre sträckan kommer även att få extra pepp av vår hejarklack – finns även möjlighet till langning. Kontakta Maria Carlsson om du vill ha langning eller bara komma ut och heja!

Träningarna fortsätter som vanligt tisdagar och lördagar efter Lidingöloppet där vi utgår från F&S Hagastan om inget annat nämns. Några lördagar är det inplanerat alternativ löpning:

Haninge Trail:

Söndag 15 oktober ersätter vi det ordinarie långpasset med att vi deltar i trailloppet – Haninge trail. Du kan välja att springa 5, 10 eller eller 16,7 km. Starttid mellan 10 och 11. Det finns även en lagtävling på 5 respektive 10 km-banan där både damer och herrar kan ingå. De tre bästa från samma klubb räknas ihop.
Laget behöver inte sättas ihop innan loppet! Viktigt – anmäl dig till loppet i namnet:
Club Running Sweden. Anmälan görs senast den 12 oktober.

Anmälan görs här: http://idrottonline.se/ForeningenIKJHaninge-Friidrott/

Club Running Swedens dag på Parkrun:

Lördag 21 oktober kommer Club Running Sweden att vara medarrangör till loppet Parkrun i Hagaparken. Loppet är ju 5 km långt, ordnas sedan 1 år tillbaka varje lördag samma tid kl 9:30 och är kostnadsfritt. Initiativtagaren och grundaren är Deri Thomas som även är medlem i klubben.

Vi kommer att ha möjlighet att i våra fina orange klubbtröjor att antingen vara funktionärer (behövs ca 8 st) farthållare (behövs ca 5 st) springa loppet eller stå och heja fram deltagarna. Vi hoppas få så många som möjligt på plats för att ge fin reklam för klubben. Bekräfta i kalenderinbjudan som kommer inom kort om du vill vara funktionär eller farthållare. Om du springer loppet så behöver du endast registrera dig på Parkruns hemsida om du inte sprungit loppet tidigare.Hälsningar CRS styrelse gm Nina

Styrelsen har därför på mötet den 27 februari tagit beslut att Club Running Sweden inte kommer att stå som arrangör utan överlåter detta till Fredrikshof.

Hälsningar CRS styrelse gm Nina

CRS Kalender september-december:

 • Lidingöloppet lördag 23 september
 • Haninge Trail, söndag 15 oktober
 • Club Running Sweden Parkrun dag, lördag 21 oktober
 • Club Running Sweden klubbmästerskap tisdag 24 oktober
 • Medlemsdag, tisdag 5 december

Har du vänner som vill komma med och börja träna med oss. Om man vill gå med nu så inkluderas medlemsavgiften för 2018 dvs priset är 1190 kr. Det går också bra att provträna ngn gång och bestämma sedan. Anmälan till info@clubrunningsweden.se.

Styrelsen har därför på mötet den 27 februari tagit beslut att Club Running Sweden inte kommer att stå som arrangör utan överlåter detta till Fredrikshof.

Hälsningar CRS styrelse gm Nina

Run Happy hälsar: Nina Fagerholm och resten av CRS styrelse: Rubin McRae, Mats Emilsson, Lena Hultberg, Sten Karlsson, Christina Zetterman, Tomas Svanerudh och Christer Schapiro