Rabatter, erbjudanden och sponsorer


 

Rabatterat pris på Salming Concept Store för medlemmar i CRS.

På Salming Concept Store i Stockholm får alla CRS-medlemmar 20% rabatt på träningskläder, skor mm.

Salming

 

Rabatterat pris på Runners Store för medlemmar i CRS.

På Runners Store får alla CRS-medlemmar 15% rabatt på träningskläder, skor mm. Visa upp medlemskort!

RS


Rabatt hos Friskis&Svettis.

Club Running Swedens medlemmar får 10% rabatt på Friskis&Svettis Stockholms årskort och 6-månaderskort. Du som medlem betalar då 3215 kr för ett årskort och 2295 kr för ett 6-månaders kort. De som har köpt kort under i perioden juni-augusti på Friskis till ordinarie pris så får du ytterligare en månad kompensation till ditt befintliga kort. Visa medlemskortet då du köper ditt kort.

FriskisLogga

 

 

 

Rabatterat pris på naprapatbehandlingar för medlemmar i CRS hos NaprapatMats.

Som medlemmar kan ni få olika slags behandlingar hos vår hus-och klubbnaprapat Mats Emilsson. Ni går in på naprapatmats.se och bokar tid. Hos Mats har vi 15% rabatt som CRS medlemmar så ta med medlemskortet så drar han av det vid betalningen.

Naprapatmats


 

Rabatterat pris på naprapatbehandlingar för medlemmar i CRS på Agilokliniken.

Som medlemmar kan ni också få naprapat-behandlingar av Gabriella Reiner. Ni går in på  agilokliniken.se och bokar tid. På Agilokliniken är priset också rabatterat. En behandling kostar 550:- för CRS medlemmar så ta med medlemskortet!

agilokliniken


 

Access Rehab bedriver specialistklinker för idrottare och motionärer.

Vi har två kliniker i Stockholm, i Vasastan och Hammarby Sjöstad, en i Karlskrona och öppnar upp i Östersund i oktober. Vi har lång erfarenhet av rehab och prehab och hjälper dig gärna med dina muskel- och ledbesvär så du kan prestera på din bästa nivå! 

Hos oss arbetar både naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter med olika typer av behandlingsmetoder som du kan läsa mer om här. Vid behov använder vi oss av diagnostiskt ultraljud för att kunna ställa en säkrare diagnos innan behandling och sedan ha möjlighet att följa din skada under rehabiliteringen. Vårt nya anti-gravity-löpband är dessutom väldigt effektivt för dig som vill komma igång med din rehabilitering i ett tidigt skede efter skada.

För dig vars främsta drivkraft är att bli starkare, få ett mer fungerande rörelsemönster och prestera bättre inom din idrott kan vi också rekommendera vår screening.

Välkommen att boka en tid!

På Access Rehab får alla CRS medlemmar 10% rabatt och CRS coacher 25% rabatt.

AccessRehabLogo

 


 

Vi vill tacka Salming Concept Store som levererar alla coach-kläder i år.

Salming
Vi tackar också NaprapatMats och iBikesports.se för delsponsring av coach-kläderna

Naprapatmats PowerPod2